Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

 

Vsebina spletne strani www.bog-manager.si je avtorsko zaščitena, zato je prepovedano kakršnokoli razmnoževanje, širjenje, spreminjanje, shranjevanje, distribucija ali zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov brez predhodne vednosti in pisnega dovoljenja avtorja.

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu https://bog-manager.si/ so namenjena samo v informativne namene, ki so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju!

Vse objave, ki se nahajajo na spletnem mestu https://bog-manager.si/ predstavljajo le mnenje uporabnikov in služijo samo informiranju ter so podane v splošno izobraževalne namene!

Potrebno je upoštevati, da lastnik spletne strani https://bog-manager.si/ ne prevzema odgovornosti (neposredno ali posredno) za uporabo spletne strani in za kakršnokoli škodo, ki bi jo uporabniki utrpeli zaradi katerihkoli informacij, ki bi jih dobili na njegovi spletni strani.

Potrebno je tudi upoštevati, da lastnik spletne strani https://bog-manager.si/ ne daje nobenih zagotovil o uporabnosti, primernosti, zanesljivosti, netočnosti, pravočasnosti in točnosti informacij glede objav in vsebin.

Informacije lahko vsebujejo tipkarske, slovnične in prevajalske napake.

OPOZORILO: Izdelki, omenjene tehnike in kakršnekoli terapije na spletni strani http://www.bog-manager.si niso namenjene za diagnosticiranje, zdraviti, ozdraviti ali preprečiti kakršnokoli bolezen.Te izjave niso bile ocenjene s strani FDA (Food and Drug Administration in Ministrstva za zdravje. Informacije, ki so navedene tukaj, niso na noben način nadomestilo ustrezne zdravniške pomoči. Posvetujte se z zdravstvenimi organi po vaši izbiri.

Ostaniva še naprej povezana

Ime:

Vaš e-mail:

Svetlobne e-novičke

 

Če želite biti obveščeni o novostih, delavnicah ter prejemati sporočila iz Notranjosti se prijavite na brezplačne svetlobne e-novičke. Hvala!